Προγράμματα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Ιωάννη

Μύηση στον κόσμο του τένις με έναν διασκεδαστικό και μη ανταγωνιστικό τρόπο

Το Μίνι Τένις είναι εξαιρετικά προσφιλές για τα παιδιά, σχεδιασμένο για ηλικίες 3-6 ετών, ανεξάρτητα από το ταλέντο ή την ικανότητα τους. Αυτό το φανταστικό μοντέρνο παιχνίδι προάγει την εφευρετικότητα και τον έλεγχο του ενθουσιασμού. Στις ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις για ηλικίες από 3 έως 6 ετών, τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι τις βασικές τεχνικές του τένις, την ομαδικότητα καθώς και την ευγενή άμιλλα.

Στο Μίνι Τένις τα παιδιά θα γνωρίσουν το δημοφιλές άθλημα μέσα από παιχνίδια και πρωτοποριακές τεχνικές, μέσα από ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εκείνα.

Οι ομάδες των παιδιών συγκροτούνται και οργανώνονται ανάλογα με την ηλικία τους και την εμπειρία τους. Η προπόνηση γίνεται με προσαρμοσμένο στις ικανότητες των παιδιών εξοπλισμό, όπως π.χ. μικρές ελαφριές ρακέτες, μπάλες χαμηλής πίεσης ή σφουγγαρένιες, χαμηλό φιλέ, γήπεδο μικρών διαστάσεων.

Με τη βοήθεια των παιχνιδιών και των φυσικών ασκήσεων αναπτύσσονται οι κινητικές δεξιότητες των παιδιών (αίσθηση χώρου και χρόνου, συντονισμός, ισορροπία).

Εκτός από τα πρώτα βήματα τεχνικής κατάρτισης, αξίες όπως η συμμετοχή, η συνεργασία, η αποδοχή κανόνων είναι σημαντικές διδακτικές προτεραιότητες των προπονητών μας.

Προκριματικοί Αγώνες Ομίλου

Διεξαγωγή tournamets ανδρών και γυναικών, μονών και διπλών καθόλη τη διάρκεια του έτους με συμμετοχή από τα μέλη του συλλόγου, αλλά και ανοιχτά

Αγώνες Κατάταξης

Στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγ. Ιωάννη λειτουργεί σύστημα κατάταξης Ladder, στο οποίο τα μέλη του συλλόγου διαγωνίζονται για τη μάχη της πρώτης θέσης

Κράτηση Γηπέδου

Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση στις μοναδικές online υπηρεσίες κράτησης γηπέδου εύρεσης συμπαίκτη και αναζήτησης αντιπάλου