Καλώς ορίσατε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγ. Ιωάννη

Με αφετηρία το άθλημα του τένις καταφέραμε, εδώ και είκοσι χρόνια, να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου η άθληση, η χαλάρωση και η ψυχαγωγία συνδυάζονται αρμονικά.

Οι εγκαταστάσεις μας

Σήμερα, ο όμιλος αντισφαίρισης Αγίου Ιωάννη διαθέτει

  • τρία γήπεδα ολυμπιακών διαστάσεων με σύγχρονο συνθετικό χλοοτάπητα και μελετημένο φωτισμό,
  • ένα γήπεδο mini tennis για ηλικίες 3.5 ως 10 ετών,
  • ξεχωριστό χώρο προθέρμανσης,
  • καθώς και κλειστό προπονητήριο για μαθήματα τις μέρες που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη χρήση των ανοιχτών γηπέδων.

Οι προπονητές μας

Μια ομάδα επαγγελματιών προπονητών-γυμναστών με ειδικότητα στην αντισφαίριση είναι έτοιμη να κατευθύνει το έργο εκμάθησης και προπόνησης με βάση τη μεθοδολογία που προτείνει η παγκόσμια ομοσπονδία τένις (ITF). Το έργο συντονίζει ο Νίκος Πατμανίδης και μαζί με τους γυμναστές Γιώργο Καπέλλα, Ηλία Σιδερή και Νίκο Τζωρμπατζάκη είναι έτοιμοι να αναπτύξουν τις δεξιότητες σας στο άθλημα.

Η φιλοσοφία μας

Η προπονητική φροντίδα δεν περιορίζεται μόνο στο τομέα της τακτικής, τεχνικής, φυσικής κατάστασης και ψυχολογίας της αντισφαίρισης. Επιδιώκει παράλληλα την καλλιέργεια αξιών όπως η συμμετοχή και συνεργασία, η εγκάρδια σχέση και φιλία με του άλλους αθλητές, η αποδοχή κανόνων. Αυτά συμβάλλουν στη δημιουργία ζεστού οικογενειακού περιβάλλοντος και αποτελούν σημαντικές διδακτικές προτεραιότητες των προπονητών μας.

Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν όλο το χρόνο και βρίσκονται στη διάθεση σας με προγράμματα για μικρούς και μεγάλους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον περιτριγυρισμένο από δέντρα και φυτά. Φιλοδοξούμε, με τη δική σας συμβολή, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Ιωάννη να γίνει τόπος συνάντησης ανθρώπων όλων των ηλικιών και να αποτελέσουμε όλοι μαζί μια ομάδα συνεχώς αυξανόμενη με αγάπη για τον αθλητισμό.

Προγράμματα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Ιωάννη

Διεξαγωγή τουρνουά ανδρών και γυναικών, μονών και διπλών καθόλη τη διάρκεια του έτους με συμμετοχή από τα μέλη του συλλόγου, αλλά και ανοιχτά

Στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγ. Ιωάννη λειτουργεί σύστημα κατάταξης Ladder, στο οποίο τα μέλη του συλλόγου διαγωνίζονται για τη μάχη της πρώτης θέσης

Γίνετε μέλος και αποκτήστε πρόσβαση στις μοναδικές online υπηρεσίες κράτησης γηπέδου εύρεσης συμπαίκτη και αναζήτησης αντιπάλου